Materialen

De schilderijen

Mijn schilderijen zijn overwegend geschilderd met acrylverf, maar ook olieverf komt voor en alle schilderijen zijn mat gevernist.
Ook is er verschil in canvasdoeken. Er zijn 3D-doeken met een zijkant van 3,5 cm en gewone doeken met een zijkant van 1,5- 2 cm. Er zijn schilderijen  mét en zonder lijst. Schilderijen met een 3D-doek behoeven geen lijst.
Gewone canvasdoeken met een zijkant van 1,5-2cm behoeven wel een lijst en zijn in allerlei soorten, kleuren en formaten te verkrijgen. De meest geschikte en verkochte lijsten voor deze schilderijen zijn baklijsten. Te verkrijgen in blank, zwart, wit,  aluminium en goudkleur. Kijk hiervoor op Gerstaecker.nl  of  Vanbeekart.nl in Rotterdam bij inlijsten/baklijsten of via  baklijstenwebshop.nl .
Omdat het op mijn website gaat om betaalbare kunst zijn er ook  schilderijen te bestellen zonder baklijst, zodat je daar een eigen lijst omheen kunt maken of zelf een eigen lijst omheen kunt kiezen bij o.a. bovengenoemde winkels. Ik kan je hierover adviseren, dus neem dan even contact met mij op of bezoek mijn atelier aan huis.

De aquarellen
Mijn aquarellen zijn gevat in paspartout met een messing, zwarte of kersenhouten omlijsting met glasplaat.

De tekeningen
De tekeningen zijn gemaakt op stevig 250 grams mixed media papier acid free.